Російські військові із мінометів обстріляли Краснопільську громаду / фото УНІАН (Олександр Синиця)

Сьогодні російські окупанти продовжили тероризувати Сумську область. Рашисти вчергове обстрілювали мирні населені пункти з мінометів.

Про ситуацію в області повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький. Він розповів, яка громада опинилася під обстрілами.

"Російські військові із мінометів обстріляли Краснопільську громаду. 8 мін вибухнули на нашій території", - зазначив він.

Відео дня

Крім того, за словами голови ОВА, окупанти скинули вибухівку з безпілотника на прикордонні території області. В обох випадках обійшлося без постраждалих та руйнувань.

Сумська область - ситуація у регіоні

Як вже повідомляв УНІАН, росіяни постійно обстрілюють Сумщину. 9 січня окупанти завдали 144 удари по Сумській області. Під обстрілами були Есманьська, Миропільська, Новослобідська, Білопільська та Хотінська громади.

10 січня рашисти скинули з квадрокоптера вибухівку. Протягом того дня ворог завдав 94 удари по чотирьох громадах області. Нещодавно окупанти обстріляли дитсадок та шкільний стадіон. В усіх випадках минулося без жертв і постраждалих.

Вас також можуть зацікавити новини: