Росіяни змінюють логістику в районі Мелітополя / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, wikimedia.org

Міський голова Мелітополя Іван Федоров заявив, що російські окупанти розгорнули величезну кількість тренувальних баз на Азовському узбережжі.

"Окупанти використовують Мелітопольський аеродром, як склад для перевалки боєприпасів, особового складу, важкого озброєння та розташування гвинтокрилів. Але загарбники змінюють логістику, перевозячи свої склади з боєприпасами й важке озброєння ближче до Азовського узбережжя. Ворог вважає, що саме там тил глибше, і тому ЗСУ буде складніше досягти", - казав він в ефірі телеканалу "Еспресо".

За словами Федорова, інтервенти розташовують свій особовий склад на базах відпочинку й у таборах, які були побудовані на Азовському узбережжі. Там противник накопичує свої резерви.

Відео дня

"На території Кирилівки, Приазовського, Приморського, між Бердянськом та Маріуполем розгорнута величезна кількість російських тренувальних баз, де ворог накопичує свої резерви для перекидання на Запорізьку лінію фронту", - підсумував він.

Війна в Україні - новини  з Мелітополя

Нещодавно у Мелітополі прогриміли вибухи в районі аеродрому. Крім того, партизани підірвали залізницю, через що спалахнув російський потяг.

Федоров розповідав, що на тимчасово окупованій частині Запорізької області продовжується викрадення людей окупантами і наразі мова йде вже про тисячі осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: