Осмаєв жорстко відповів Кадирову / фото УНІАН

Представник чеченської діаспори, учасник АТО на Донбасі Адам Осмаєв жорстко відреагував на слова глави Чечні Рамзана Кадирова, який нещодавно пригрозив "забрати Київ" і назвав Україну "нашою територією".

На своїй сторінці в Facebook Осмаєв прямо вказав Кадирову, що шансів завоювати Україну у Росії немає.

"Гідні чеченці захищали й захищатимуть Україну від російської агресії! Ніякі орди орків і їх рабів - зрадників чеченського народу, нас не поставлять на коліна! Концерт у Кобзона вони отримають, а не Україну, інша Аллах", - написав він.

Відео дня

Днями скандальний глава Чечні заявив, що міг би приєднати Україну до Росії за дорученням президента РФ Володимира Путіна. "На моє глибоке переконання, якщо пан Зеленський і його команда так будуть себе вести, то Україну повинні приєднати до нашої країни... Українці - наш народ, це наша територія. Це моя думка", - заявив він.

Як повідомляв УНІАН, раніше спікер української делегації в Мінській ТКГ, позаштатний радник глави офісу президента Олексій Арестович зробив нову заяву на адресу Росії, розповівши, що їй загрожує в разі нового вторгнення в Україну. "Ну приходьте, вторгайтеся. Втопимо вас в крові, все ж дуже просто, ми їх просто втопимо в крові", - сказав він.

Вас також можуть зацікавити новини: