Благодійний фонд Банку Львів започаткував програму "Вільна земля". Вона має на меті всебічно допомагати у розв’язанні проблеми розмінування українських територій, зокрема, у забезпеченні саперів захисним та пошуковим обладнанням.

Вільна земля – це те, про що нині мріє кожен українець. Наша земля страждає. Її терзають бомби і ракети. Відступаючи, ворог мінує міста і села, дороги і мости, поля і ліси. Смерть може ховатися в дитячій іграшці, багажнику автівки, в коморі з зерном. Ця підступна війна не закінчиться доти, доки не розірветься її останній снаряд.

Наразі безумовним пріоритетом програми є забезпечення амуніцією та приладдям українських саперних загонів. Роботу в цьому напрямку вже розпочато. За даними ДСНС, щодня наші герої-сапери здійснюють близько 200 завдань, пов’язаних із ризиком для життя, обстежують територію понад 500 гектарів та знешкоджують близько 3500 вибухонебезпечних предметів. Їхня боротьба триває.

"Ми розуміємо, що у програми "Вільна земля" та Благодійного фонду Банку Львів попереду великий і важкий шлях. Наша кінцева мета – повне знешкодження всіх мін, снарядів, бомб, які залишили по собі окупанти в Україні. І ми будемо допомагати стільки, скільки це буде потрібно. Ми плануємо невпинно збільшувати обсяги допомоги та вести активну просвітницьку діяльність, бо ми вільні люди на вільній землі", – зазначають у Наглядовій раді Благодійного фонду Банку Львів.

У Благодійному фонді Банку Львів закликають всіх небайдужих людей сприяти розв’язанню проблеми розмінування деокупованих територій. Разом ми звільнимо Україну від уламків зла!

Про Банк Львів

Банк Львів – це європейський банк, який з 1990 року надає надійні банківські послуги бізнесу та приватним особам. Команда Банку Львів будує нову банківську культуру на основі прозорих відносин та спільних цілей. Місія Банку Львів полягає у створенні можливостей, наданні підтримки та обміні досвідом для усіх, хто прагне більшого. Банк Львів – надійний тил, банк з людським обличчям.