Україна боротиметься до повного звільнення територій / фото УНІАН, Арсен Петров

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр наголошує, що Україна боротиметься до повного звільнення свої територій у міжнародно визнаних кордонах.

Про це вона сказала під час брифінгу.

Говорячи про оборону українцями Донецького аеропорту та "Азовсталі", Маляр зазначила:

Відео дня

"Ці героїчні епізоди російсько-української війни мають бути постійним нагадуванням тим, хто на 4-му місяці нашої боротьби знову дістає з ганебних Мюнхенських шухляд зрадницькі ідеї про умиротворення агресора. Цей безсилий пацифізм ми відкидаємо. Україна боротиметься до повного звільнення наших територій у міжнародно визнаних кордонах".

При цьому, додала вона, президент Росії Володимир Путін може зберегти обличчя, "забравшись геть з наших територій".

Своєю чергою заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України Олексій Громов зауважив, що попри значні втрати, які несе ворог, та деморалізацію його особового складу, Москва продовжує втрачати на війну з Україною величезні кошти, кидати в бій все більше ненавчених вояків та намагатися захопити все більше української землі.

"Але противник видихається. І хоча попереду у нас ще дуже багато роботи, ми не бачимо іншого виходу, як дати ворогу гідну відсіч. Перемога буде за нами", - наголосив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, як президент України Володимир Зеленський жорстко відповів колишньому держсекретареві США Генрі Кіссінджеру на пропозицію погодитися на втрату частини територій взамін на припинення війни.

Вас також можуть зацікавити новини: