Співробітники підрозділу повинні будуть стежити за дотриманням правил ПВК / фото t.me/orchestra_w

ПВК "Вагнер" набирає колишніх співробітників силових структур для формування "військової поліції" на окупованих територіях України

Журналісти видання "Верстка" подзвонили вербувальнику, і той підтвердив факт формування "військової поліції" зі складу найманців ПВК.

"Ви повинні будете стежити, щоб всі дотримувалися правил компанії. Дивитися, щоб не було злодіїв і мародерів, не було побиття, пияцтва і так далі. Також [в обов'язки] входить оперативне завдання виявляти ДРГ і робота, природно, з ДРГ: допити, оперативне слідство... [вся] оперативна робота яка є", - сказав вербувальник Денис.

Відео дня

Новому підрозділу доведеться стежити за тим, щоб правила "ПВК" не порушували добровольчі загони і солдати Міноборони. "Працюєте сміливо, ніяких питань не буде зовсім, Ви чого справді, жартуєте? Міноборонівця зловити - це не грішна справа. Тварі там розплодилися, бухають як свині. У нас є повністю всі повноваження", - мілини він.

Вибрати, на яких саме окупованих територіях, не можна. "Ви ж не в піонерському таборі, куди відправлять - там і будемо працювати", - сказав Денис.

ПВК "Вагнер" - останні новини

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заявив, що взимку цього року і восени-взимку минулого в складі його угруповання воювала велика кількість людей з місць позбавлення волі, і стверджує, що вони "спокутували свою провину".

Ватажок "Вагнера" Євген Пригожин натякнув, що диктатору Володимиру Путіну брешуть про реальну ситуацію на фронті.

Вас також можуть зацікавити новини: