У поліції Київської області показали наслідки нічної масованої атаки росіян на регіон. Окупанти намагалися атакувати Київщину крилатими ракетами та безпілотниками. 

Фото наслідків ударів РФ опублікував у своєму Телеграм-каналі очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов. Він нагадав, що повітряна тривога лунала в області лунала з 00:31 до 5:00. 

"Завдяки Силам протиповітряної оборони  практично усі ворожі цілі були знищені. Внаслідок атаки маємо пошкодження житлових будинків та об’єктів інфраструктури в кількох районах області. Загиблих та потерпілих немає", - написав Нєбитов. 

Відео дня

За його словами, наразі поліція продовжує фіксувати наслідки нічної повітряної атаки Росії на Київську область. Також він подякував силам ППО за ефективну роботу й укотре закликав перебувати в укриттях під час повітряної тривоги.

Росія атакувала Україну в ніч на 29 травня - що відомо

Як повідомляв УНІАН, після опівночі 29 травня Росія завдала масованого удару по території України. Це була комбінована атака з різних напрямків.

У Києві в Подільському районі уламками пробило дах одноповерхового житлового будинку, на щастя, обійшлося без жертв.

В Одесі зафіксовано влучання уламків безпілотника в обʼєкт портової інфраструктури, пожежу вже ліквідовано.

Протиповітряна оборона також відпрацювала в Київській, Одеській, Львівській та Хмельницькій областях. Протягом ночі силами ППО знищено 37 крилатих ракет, 29 "Шахедів" й 1 розвідувальний БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Вас також можуть зацікавити новини: