Володимир Путін / фото REUTERS

Міністр оборони Олексій Резніков вважає, що Російська Федерація хоче не розбомбити Україну, а змінити владу в Україні на лояльну до президента РФ Володимира Путіна і Кремля.

Про це він сказав в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1".

"Який сенс росіянам розбомбити все, що можна в Україні, щоб потім її захоплювати? Якщо вони хочуть панувати у цій країні, то у них інша мета – дестабілізація в країні, зміна політичного курсу України з Європи та НАТО через зміну влади, яка сьогодні є законно обраною: президент, парламент, сформований уряд і інші місцеві органи влади. Вони хочуть змінити владу і посадити тут пропутінських, прокремлівських ділків, і все. Їм не треба зруйнованих атомних електростанцій", – заявив Резніков.

Резніков заявив, що паніки з приводу імовірного наступу РФ не має бути, бо відбувається випробовування на національну стійкість України.

Читайте такожУ Кремлі назвали умову нападу на УкраїнуНагадаємо, до цього Секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов прокоментував можливість нового прямого вторгнення Російської Федерації в Україну.

Вас також можуть зацікавити новини