Окупанти вели штурмові дії на Слов'янському напрямку / фото t.me/landforcesofukraine

Російські окупанти вели штурмові дії на Слов'янському напрямку, успіху не мали.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

"На Слов’янському напрямку, з метою пошуку слабких місць в обороні наших підрозділів, окупанти вели штурмові дії у напрямках Довгеньке – Мазанівка та Пасіка – Долина, успіху не мали. Артилерійські обстріли відзначено в районах населених пунктів Андріївка, Норцівка, Богородичне, Чепіль, Велика Комишуваха, Петрівське та Гусарівка", – йдеться у повідомленні.

На Харківському напрямку зафіксовано артилерійські обстріли в районах населених пунктів Харків, Дементіївка, Мосьпанове, Соснівка, Уди, Черкаські Тишки, Старий Салтів, Циркуни, Протопівка, Злочів, Руські Тишки, Петрівка, Пришиб, Прудянка та Калинове. Ворог завдав авіаудару неподалік Руських Тишків. Для уточнення положення наших військ і корегування вогню вів повітряну розвідку БпЛА.

На Краматорському напрямку противник активних дій не вів. Обстріляв з артилерії райони Закітного, Верхньокам’янського та Тетянівки. Завдав авіаудару біля Серебрянки.

Нагадаємо, в Адміністрації президента США повідомили про понад 75 тисяч вбитих і поранених росіян під час війни з Україною. У Білому домі вважають, що наступні кілька тижнів війни будуть мати вирішальне значення.

Вас також можуть зацікавити новини: