Ворог обстрілює Україну навіть у Великдень / фото t.me/pavlokyrylenko_donoda

За сьогодні, 24 квітня, внаслідок обстрілів російських окупантів загинули п'ятеро мирних мешканців Донеччини.

Про це в своєму Telegram-каналі повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Він зазначив, що йдеться про двох людей у Новоселівці, одну людину у Новомихайлівці, і двох дітей 5 та 14 років - у Красногорівці Очеретинської громади.

Відео дня

"Ще п'ятеро зазнали поранень", - повідомив голова ОВА.

Крім того, зауважив Криленко, у Бахмуті отримали медичну допомогу двоє людей, поранених на Луганщині.

"Окупанти вели вогонь вздовж всієї лінії розмежування. Під вогнем, зокрема, населені пункти Авдіївської, Очеретинської та Світлодарської громад. Під обстріли російських "Градів" потрапив Авдіївський коксохімічний завод", - додав Кириленко.

Війна Росії проти України

Як повідомляв УНІАН, 24 лютого Росія вторглася на територію України. Путін назвав війну з суверенною державою "спеціальною військовою операцією", покликаною нібито "демілітаризувати" і "денацифікувати" країну.

Окупанти з небаченою зухвалістю і жорстокістю обстрілюють житлові райони українських міст і населених пунктів, використовуючи артилерію, реактивні системи залпового вогню і балістичні ракети.

Майже 5 млн українців, рятуючись від війни, залишили свої будинки і виїхали за кордон, ще мільйони стали внутрішньо переміщеними особами. За підрахунками ООН станом на 18 квітня в результаті дій російських окупантів в Україні загинули 2072 мирних жителя. 2818 осіб було поранено.

Вас також можуть зацікавити новини: