Повна інформація про пошкоджену інфраструктуру встановлюється / фото REUTERS

Російські окупанти знову обстріляли ПрАТ "Авдіївський коксохімічний завод".

Про це повідомила Донецька обласна прокуратура.

"Під процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів і звичаїв війни (ст.438 КК України). 24 квітня 2022 року приблизно об 11:35 збройними силами РФ із застосуванням реактивної системи залпового вогню здійснено черговий обстріл міста Авдіївки Донецької області", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що під вогнем окупантів знову опинилося одне з найбільших підприємств коксохімічної промисловості в державі - ПрАТ "Авдіївський коксохімічний завод". Пошкоджено третю батарею першого коксового цеху, ТЕЦ та цех уловлювання.

Повна інформація про пошкоджену інфраструктуру встановлюється.

Війна проти України:

24 лютого 2022 року РФ вторглася в незалежну Україну. Почалися обстріли та бомбардування українських міст. Масово гине мирне населення України.

27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні.

Окупанти обстрілюють мирні міста України. Домовленості про зелені коридори систематично порушуються. Евакуаційні конвої обстрілюються, що ускладнює евакуацію мирного населення та доставку в гарячі точки продуктів і медикаментів. У багатьох населених пунктах гуманітарна катастрофа.

Вас також можуть зацікавити новини:

Ще один російський банк опинився в стані дефолту

"Все в країні гівно": Російський банкір заявив, що "90% росіян проти війни в Україні"

Дефолт близько: в РНБО спростували заяви РФ про "успішне подолання санкційного удару"