Гіркін перерахував нові невдачі окупантів / фото УНІАН

Терорист і один з колишніх ватажків "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін в черговий раз вказує на невдачі російських окупантів в Україні. Цього разу він розкритикував дії путінської армії на низці напрямків.

У своєму Телеграм-каналі терорист стверджує, що росіяни "вперлися в Сєвєродонецьк", який, за його словами, переходить з рук в руки. Гіркін пише, що саме в цьому місті в окупантів "паляться резерви".

Коментуючи ситуацію в Запорізькій області, Гіркін пише, що російський наступ там закінчився, так і не розпочавшись. Заяви херсонських колаборантів про те, що область "є безповоротно російським регіоном", Гіркін також піддає критиці.

Відео дня

"... ну може і не істерика, але щось подібне судячи з частоти заяв з Херсона точно проглядається. Все тому, що минулого тижня ЗСУ були в 20 км від міста, зараз говорять про 10 км. Більше того, із запорізьким напрямком нічого і не вийшло, оскільки війська звідти зняли, чим поставили під загрозу вже Мелітополь. Загалом щось поки проблема на проблемі виходить, з тенденцією до погіршення ситуації...", - констатував терорист.

Раніше Гіркін спрогнозував розпад РФ і долю Каддафі для диктатора Путіна.