Армія України уразила низку важливих ворожих об’єктів / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Упродовж минулої доби українські артилеристи та ракетники уразили два ворожі пункти управління і ще один інший важливий об’єкт загарбників.

Наші воїни також поцілили в 11 районів зосередження ворожого озброєння, військової техніки та особового складу, повідомляє Генштаб Збройних сил України у своєму зведенні, розміщеному у Facebook.

Раніше Генштаб ЗСУ підтвердив, що 25 листопада в Запорізькій області в районах населених пунктів Михайлівка, Пологи та Мелітополь було уражено зосередження живої сили супротивника. Були поранені понад 100 загарбників, знищено два склади боєприпасів та близько 10 одиниць ворожої військової техніки.

Відео дня

Війна в Україні - останні новини, які варто знати

Вранці 27 листопада Генштаб ЗСУ повідомив, що Сили оборони України відбили атаки загарбників біля Стельмахівки Луганської області, а також в районах Білогорівки, Верхньокам’янського, Спірного та Мар’їнки Донецької області.

У Генштабі також зазначали, що супротивник продовжує перегрупування сил з метою посилення частин та підрозділів на Авдіївському, Лиманському та Новопавлівському напрямках.

Варто зазначити, що станом на 26 листопада на нашій землі вже знищили близько 86 тис. 710 окупантів та, зокрема, 2 тис. 901 танк супротивника.

Вас також можуть зацікавити новини: