"Калібри" знову в морі / Міноборони Російської Федерації / Facebook

У Чорному морі вороже угруповання поменшало до чотирьох кораблів, повідомляє прес-центр командування Військово-Морських сил ЗС України.

Як зазначається, станом на 29 березня в Чорному морі на бойовому чергуванні перебуває чотири ворожі кораблі, з них один носій крилатих ракет "Калібр". Загальний залп до - чотирьох ракет.

В Азовському морі - один ворожий корабель, в Середземному морі - до семи ворожих кораблів, з них три - носії крилатих ракет "Калібр", загальний залп - до 20 ракет.

Відео дня

Росія змінює тактику ударів по Україні - що відомо

27 березня Росія випустила 15 дронів-камікадзе по Києву та Дніпропетровській області, 14 БПЛА, за інформацією ВПС, було знешкоджено ще у повітрі силами ППО.

Уламки ірансько-російського дрона впали на столичну адмінбудівлю, без жертв. Один з БПЛА, що атакував Дніпетровщину, ударив по місцевому підприємству.

Водночас спікерка ОК "Південь" Наталя Гуменюк зауважила, що під час повітряної атаки РФ обійшла південні регіони, що може свідчити про зміну тактики ударів агресора.

У ЗСУ раніше зауважували, що РФ намагається вдосконалити тактичні атак. Експерти прогнозують продовження завдання Росією ракетних ударів по критичних об’єктах енергетичної та транспортної інфраструктури, центрах "прийняття рішень".

Вас також можуть зацікавити новини: