У Шепетівці чули вибухи / скріншот

У соцмережах повідомляють про вибухи у місті Шепетівка Хмельницької області внаслідок ракетного удару ворога.

"Місто Шепетівка на Хмельниччині під обстрілом. Місцеві мешканці повідомляють про гучні вибухи. Розпочалась пожежа. Чекаємо на уточнену інформацію", - наголошується в Telegram-каналі "Енергоатому".

Голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій у Telegram зараз звернувся до жителів району, закликавши зберігати спокій та залишатися вдома.

Відео дня

"Прошу, утримайтеся від фото і відео в соцмережах, телеграм-каналах", - зазначив він.

Оновлено. Пізніше Гамалій повідомив, що російська армія обстріляла промисловий об'єкт у Шепетівці. На об'єкті було 15 людей. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вдень 2 квітня російські окупанти обстріляли місто Павлоград Дніпропетровської області

"Одна ракета потрапила в залізницю. Сильно пошкоджені колії та контактні мережі. Вибухнули вагони. Рух складів зупинено. Рятувальники ліквідовують пожежу. Попередньо, загиблих немає. Друга ракета потрапила на відкриту місцевість. Загоряння. Одна людина поранена", - повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Вас також можуть зацікавити новини: