У Севастополі чули стрілянину / ілюстрація REUTERS

В окупованому Росією Криму в Севастополі пролунала стрільба.

Як повідомляє "Крим. Реалії", у районі Стрілецької бухти після 11:40 31 травня почалася безладна стрілянина зі стрілецької зброї.

"Стрілянина почалася раптово, з перервами. Характер черг був схожий на дії під час збивання повітряних об'єктів", - йдеться у повідомленні.

Нагадується, що на берегах Стрілецької бухти розташовані кілька російських військових частин, а в її акваторії - місце стоянки російських кораблів.

Ситуація у Криму - актуальні новини

Нагадаємо, 29 травня у Севастополі теж було неспокійно, там пролунав гучний вибух. Повідомлялося, що вибух був потужним, його чули у всіх районах міста, "бавовна" сталася о 19:11.

Також нещодавно Міністерство оборони Великобританії, посилаючись на дані розвідки, повідомило, що Росія намагається замаскувати незаконно споруджений Керченський міст за допомогою димової завіси. Зазначалося, що 24 травня 2023 року Росія провела навчання з безпеки біля Кримського мосту, який з'єднує окупований півострів з Краснодарським краєм РФ. Ці вправи включали "створення димової завіси", яка частково маскувала міст.

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко нещодавно заявив, що на півдні України сконцентровано приблизно 150 тисяч особового складу армії РФ. За його прогнозом, під час контрнаступу ЗСУ частина з них буде бігти на окуповану Донеччину, решта - у Крим, звідки вони повинні втекти до того, як буде зруйнований Кримський міст.

Вас також можуть зацікавити новини: