Унаслідок удару РФ загинули 24 людини / фото ДСНС

Зросла кількість жертв російської ракетної атаки у Вінниці, яка сталась 14 липня. У лікарні померла жінка, в якої було 85% опіків.

Про це повідомив очільник Вінницької ОДА Сергій Борзов. Таким чином, кількість жертв удару по центру міста зросла до 24.

"На жаль, ще одна жінка померла сьогодні в лікарні - 85% опіків. Продовжують лікування 68 постраждалих, серед яких 4 дітей. 4 залишаються в розшуку зниклих безвісти", - йдеться у повідомленні Борзова.

Відео дня

Росія атакувала Вінницю ракетами: що відомо

14 липня російські військові запустили ракети по центру Вінниці, які влучили в будівлю з офісними приміщеннями. На місці прильотів виникла пожежа, вогонь перекинувся на автостоянку.

У командуванні Повітряних сил ЗСУ повідомили, що росіяни вдарили по центру Вінниці крилатими ракетами "Калібр", запустивши їх із підводного човна в акваторії Чорного моря.

15 липня у місті оголошено жалобу за загиблими. Жертв - 23, серед яких 3 дітей. 11 - досі залишаються в розшуку зниклих безвісти.

Раніше повідомлялося, що жертвою ракетної атаки РФ у Винниці стала 4-річна дівчинка Ліза, її мама у важкому стані в реанімації.

15 липня стало відомо про смерть мами з маленьким сином унаслідок удару Росії по центру Вінниці.

Вас також можуть зацікавити новини: