В РФ з'явилися проблеми з обслуговуванням С-300 / фото facebook.com/pvkshid

В окупаційних військ виникли проблеми з обслуговуванням систем зенітно-ракетних комплексів С-300. Як зазначається у зведенні Генерального штабу Збройних сил України, йдеться саме про модернізовані системи С-300.

"У противника виникли проблеми з логістичним забезпеченням своїх підрозділів. Так, через передчасний вихід з ладу модернізованих зенітних ракетних систем С-300 та неможливість оперативно доставити бойові компоненти й провести регламентне обслуговування техніки в бойових умовах, ЗРК доводиться відправляти на заводи-виробники в Росію", - мовиться у повідомленні.

С-300 у війні проти України

Впродовж останніх кількох тижнів російські окупанти почали активно використовувати ракети С-300 у прифронтових регіонах через їхню велику кількість та дефіцит високоточної далекобійної зброї.

Відео дня

Підступність таких ракет в тому, що відстань до цілей є невеликою, летять вони доволі швидко по балістичній траєкторії, тому сповіщати про їхнє застосування доволі важко - для цього потрібно точно знати, що противник має намір здійснити такий ракетний обстріл.

Вас також можуть зацікавити новини: