Оборонці Бахмута продовжують захищати місто / фото ua.depositphotos.com

У Бахмуті важкі бої точаться у районі міської ради. Як заявив командир підрозділу розвідників Terra Микола Волохов в ефірі Еспресо, наразі концентрація баталій перебуває у міській забудові.

"В районі міської ради Бахмута йдуть запеклі й важкі бої. Всі бої, які відбуваються безпосередньо у місті дуже важкі. Оскільки це бої серед щільної міської забудови. Взагалі такі типи боїв завжди складні, а в Бахмуті тим паче", - заявив Волохов.

Розвідник додав, що міські бої відрізняються від тих, що були на підступах до Бахмута. Однак все одно продовжується "закидання м’ясом".

Відео дня

"До того ж ворог кидає великі людські ресурси та боєприпаси для штурму міста. Тому бої в місті зовсім не схожі на ті, що відбуваються на околицях Бахмута. Але ми тримаємось і будемо тримати оборону Бахмута", - додав Волохов.

Поточна ситуація в Бахмуті: що відомо

3 квітня військовий ЗСУ повідомив, що Бахмут продовжує бути під українським прапором. Ситуація у місті надалі є надзвичайно складною.

У Американському інституті вивчення війни заявили про захоплення "вагнерівцями" міської адміністрації населеного пункту. Згідно із звітом експертів, російські військові просуваються в центр Бахмута.

У загарбників завершився "снарядний голод", про який раніше заявляв Євгеній Пригожин. Вони не шкодують артилерії а також атакують авіацією. Інтенсивність ударів по Бахмуту зросла вдвічі.

Вас також можуть зацікавити новини: