Бойовики на Донбасі поранили трьох українських військових / фото УНІАН

За минулу добу, 23 квітня, бойовики на Донбасі 15 разів обстріляли позиції українських військових, порушуючи режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на сторінці в Facebook.

Зокрема, противник відкривав вогонь із мінометів калібру 82 мм, які за Мінськими домовленостями мають зберігатися в районах відведення, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Відео дня

"Переважна більшість порушень була зафіксована в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", де ворог 13 разів обстріляв підрозділи Об’єднаних сил. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" збройні формування Російської Федерації вдалися до двох обстрілів", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожНа Львівщині повідомили про смерть в районі ООС бійця 128-ї бригади

Внаслідок ворожих обстрілів троє українських воїнів отримали поранення.

З початком цієї доби, 24 квітня, збройні формування Російської Федерації двічі обстріляли наших захисників. По позиціях в районі Оріхового російські найманці відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм, а по опорних пунктах поблизу Павлополя - з мінометів калібру 82 мм. У відповідь українські воїни застосовували чергові вогневі засоби.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Нагадаємо, за попередню добу, 22 квітня, проросійські бойовики на Донбасі вісім разів порушили режим припинення вогню.