Експерт пояснив, хто має перенести війну на територію РФ / фото t.me/osirskiy

Новий Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський не перенесе війну на територію Російської Федерації. У нього немає такої мети, адже цим займаються спецслужби

"Якщо ми говоримо про ті чи інші дії на території ворога, його суверенної території, а не тимчасово окупованих, то це дії, які відносяться до спецслужб. Це функціонал СБУ, це функціонал ГУР МО України, а Сирський безпосередньо комунікує вже як головнокомандувач з усіма силовими структурами", - повідомив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко в ефірі телемарафону.

Він зазначив, що, безумовно, будуть обговорюватися ті чи інші операції на території Росії.

Відео дня

"Якщо ми говоримо про будь - які дії військового плану з використанням Сухопутних військ - навряд чи", - підсумував експерт.

Головком ВСУ - призначення Сирського

8 лютого президент Володимир Зеленський зняв Валерія Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ та призначив замість нього Олександра Сирського, який очолював сухопутні сили ЗСУ.

Говорячи про причини свого рішення, президент згадав невдачу літнього контрнаступу ВСУ. Також він нагадав про численні проблеми з організацією різних процесів в управлінні армією, зокрема - відсутність ротацій, коли одні підрозділи місяцями сидять на передовій, а інші в глибокому тилу.

Вас також можуть зацікавити новини: