Віталій Кім / скріншот

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім заспокоїв миколаївців: окупанти за містом, окопуються та переживають.

"Ворог на далекому рубежі, окопується, переживає, - сказав Кім у своєму новому відеозверненні. - Я думаю, буде спокійно. Вони там стягуються. Просто так, як вторинний фактор, не прямий, без нападу. Але мені поки не дають дозвіл вийти з міста у напрямку, куди я хочу сходити".

Також голова ОВА зазначив, що зараз в місті знаходиться дуже багато іноземних журналістів.

Відео дня

"У нас за останній час, завдяки вам, завдяки кількості передплатників, виявилося нічого собі зброю. Новинних агентств, журналістів зараз більше, ніж у всій країні. Сьогодні було BBC, New York Times, грузинське телебачення, англійське, французьке, ще одне англійське. Журналістів ходить, знімає про героїчний Миколаїв досить багато. Я не уявляю, яким треба бути ідіотом, щоб вдарити по місту, у якому купа іноземних журналістів. Реально о першій годині дня було чоловік 20. Воно все зараз виходить в ефіри про наш стан. З усіх взяв прохання: коли закінчиться війна, Миколаїв буде туристичним містом. Тим більше всі зараз знають, де Миколаїв".

Вас також можуть зацікавити новини: