У 47 ОМБр показали кадри знищення ворожої техніки під Авдіївкою / колаж УНІАН, скріншот

За три тижні активних штурмів Авдіївки Донецької області росіяни зазнали великих втрат. Зокрема, ворог залишився без сотні танків.

Про це повідомляє 47-ма окрема механізована бригада. Зазначається, що завдяки діям українських оборонців росіянам не вдається оточити місто. 

"За три тижні активних штурмів росіяни залишилися без сотні танків, 250-ти одиниць іншої бронетехніки. Також українські військові ліквідували та поранили майже 7 тисяч загарбників", – йдеться у повідомленні.

Крім того, бригада опублікувала відео із кадрами знищення ворожої техніки в районі Авдіївки. 

"У цьому відео можете бачити ці масштаби втрат російських окупантів. Це робота бійців 47 окремої механізованої бригади спільно з нашими побратимами з окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького та 110 окремої механізованої бригади", – додали в 47-й ОМБр. 

Війна в Україні: бої за Авдіївку

Вже кілька тижнів російські окупанти штурмують Авдіївку Донецької області в намаганні оточити місто. Ворог не рахується із втратами, продовжуючи атакувати позиції українських захисників. 

Зокрема, протягом доби, 6 листопада, за даними Генштабу, росіяни атакували на Авдіївському напрямку поблизу населених пунктів Степове, Авдіївка, Тоненьке Донецької області. Там відбито 9 ворожих атак.

Загалом за добу на фронті відбулося понад 50 бойових зіткнень із ворогом.

Вас також можуть зацікавити новини: