Юрій Патлатий ліквідований / соцмережі

На тимчасово окупованій частині Херсонської області ліквідований гауляйтер одного з населених пунктів.

В четвер, 1 червня, в селі Костогризове Олешківського району знищений 40-річний гауляйтер цього населеного пункту Юрій Патлатий, повідомляє Центр журналістських розслідувань, посилаючись на відомості проросійських Teelegram-каналів.

Журналісти дізналися, що посіпака РФ знищений о 19:45 біля будинку, розташованого за адресою вул. Раденська, 33. "…загинув гауляйтер цього села Патлатий Юрій Васильович, 1983 р.н. Разом із ним загинув чоловік з прізвищем Вєнгрін, який на момент вибуху перебував разом із колаборантом", - йдеться у матеріалі.

Відео дня

Росіяни звинувачують у ліквідації Патлатого українську армію - стверджують, що гауляйтер "мінусований" унаслідок осколкових поранень, які отримав у епіцентрі вибуху, спричиненого невстановленим боєприпасом.

Ситуація на півдні України - що треба знати

Росіяни захопили частину півдня України, але не підкорили. На окупованій території не раз лунали вибухи, і вже знищено чимало посіпак російських загарбників.

Зокрема, 2 червня стало відомо, що біля тимчасово захопленого Мелітополя Запорізької області підірвали авто з чотирма колаборантами. За попередньою інформацією, знищено власника кафе, який пригощав ворогів.

Вас також можуть зацікавити новини: