На півдні України знищено опорний пункт ворога та 10 окупантів / фото mil.gov.ua

На півдні українські бійці знищили ворожий опорний пункт та 10 російських загарбників.

Про це повідомила начальниця об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі інформаційного телемарафону.

"Цієї ночі був знищений черговий опорний пункт ворога, дві одиниці бронетехніки, а також 10 одиниць вже неживої сили (окупантів - УНІАН)", - зазначила Гуменюк.

Відео дня

При цьому вона підкреслила, що якщо окупанти припинили вильоти літаків з Криму з метою нанесення повітряних ударів по українських силах, то це не означає, що ворогом не може бути застосована стратегічна авіація з Каспійського моря або північних регіонів РФ, і у тому числі з Білорусі.

За даними Генштабу ЗСУ, загальні бойові втрати Росії з 24 лютого орієнтовно склали близько 44 тисяч 900 особового складу.

Вибухи в Криму 20 серпня: що відомо

Нагадаємо, 20 серпня у дах штабу Чорноморського флоту в Севастополі врізався дрон невстановленого походження. В результаті зіткнення верх будівлі загорівся. Повідомлялося, що без постраждалих.

Також вранці 20 серпня серія визривів прогриміла в Євпаторії та Бахчисараї окупованого Криму.

Після чергових "ударів" Росія почала посилювати заходи безпеки на півострові. Зокрема, з бухти Севастополя вивели бойові кораблі на чергування.

Вас також можуть зацікавити новини: