Українські пілоти щодня б'ють по позиціях російських окупантів / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Авіація Сил оборони України за 20 січня завдала ударів по шести районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, одному зенітно-ракетному комплексу, одному складу боєприпасів та одному вузлу зв'язку російських військ.

Також, як повідомляє Генштаб ЗСУ, підрозділи ракетних військ вразили три райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, один пункт управління та одну станцію радіоелектронної боротьби росіян.

Тим часом росіяни завдали три ракетні удари зенітними керованими ракетами С-300 по цивільній інфраструктурі Новоградівки Донецької області і чотири авіаційних удари, а також здійснили 25 обстрілів з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ і по населених пунктах.

Відео дня

"Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнування та пошкодження отримали понад 35 приватних житлових будинків та інша цивільна інфраструктура", - повідомили у Генштабі.

Втрати Росії в Україні - дані ЗСУ

Нагадаємо, загальні бойові втрати Росії в Україні станом на сьогодні втрати Росії у війні проти України попередньо становлять 375 270 чоловік особового складу. За минулу добу, 19 січня, ЗСУ ліквідували на фронті 750 російських військових.

Також Росія втратила не менше: танків - 6171, бойових броньованих машин ‒ 11455, артилерійських систем – 8868, РСЗВ – 967, БПЛА оперативно-тактичного рівня – 6934.

Вас також можуть зацікавити новини: