Українські бійці продовжують знищувати ворогів / 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха

Впродовж цієї доби українські військові вчергове вгатили по російських позиціях, уразивши ворожу артилерії, пункт управління та інше озброєння. Як повідомляє Генштаб ЗСУ, за добу авіація ЗСУ завдала п’ять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки росіян, а також один - по зенітно-ракетному комплексу ворога. 

Крім того, українські ракетні війська уразили три артилерійські засоби, пункт управління та район скупчення російських військових, їхнього озброєння та техніки.

Водночас, за даними Генштабу, за добу росіяни завдали 10 авіаційних ударів, здійснили 24 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Внаслідок терористичних атак ворог зруйновані та пошкоджені приватні житлові будинки, а також інша цивільна інфраструктура. Крім того, також поранено цивільних.

Відео дня

Війна в Україні 

Як повідомляв УНІАН, впродовж минулої доби російські окупанти скинули рекордну кількість авіабомб на населені пункти Херсонщини. Протягом доби росіяни завдали 12 авіаційних ударів із застосуванням 85 керованих авіабомб, застосували два FPV-дрони та скинули з безпілотників інших модифікацій 22 осколкові боєприпаси. Також ворог за добу здійснив понад 100 артилерійських обстрілів області з використанням 518 снарядів. 

Вас також можуть зацікавити новини: