Українські захисники стійко тримають оборону / фото 22 окрема механізована бригада

Загальні втрати російських окупантів на Таврійському напрямку вже другу добу поспіль становлять близько 700 осіб. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

"Знищено ЗРК Бук-М1. Загальні втрати ворога в операційній зоні ОСУВ "Таврія" другу добу поспіль близько 700 осіб", - написав він.

Тарнавський повідомив, що на Таврійському напрямку окупанти завдали 16 авіаударів, провели 43 бойових зіткнення та здійснили 762 артобстріли.

Відео дня

"Загальні втрати ворога склали 675 осіб. Знищено 22 одиниці військової техніки. Зокрема, 2 танки, 8 ББМ, 3 артсистеми, 1 засіб ППО, 1 БпЛА, 7 автомобілів. Ще 37 одиниць техніки ворога пошкоджено", - зазначив командувач.

Він додав, що українські захисники та захисниці стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку. Крім того, триває ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку.

Війна в Україні - новини

Як повідомляв УНІАН, у своєму ранковому зведенні сьогодні, 24 листопада, Генеральний штаб Збройних сил України поінформував, що за минулу добу було ліквідовано ще 1 тис. 100 російських загарбників. Також було знищено 30 танків, 32 бойові броньовані машини та 31 артилерійську систему ворога.

У Генштабі додали, що минулої доби російські окупанти вели атаки на кількох напрямках, били з різних видів зброї. На фронті відбулося 64 бойових зіткнення. Наші захисники війська відбивають штурми ворога й закріплюються на досягнутих рубежах.

Вас також можуть зацікавити новини: