Окупант розповів про п'яні розваги на фронті / фото t.me/mod_russia

Російські окупанти на фронті пиячать та відкривають "дружній вогонь" по своїх же. Один із них розповів про витівки своїх загарбників.

Як свідчить аудіоперехоплення телефонної розмови окупанта з братом, опубліковане Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України, п'яні окупанти втрачають здоровий глузд та відкривають вогонь по своїх же.

"Вчора тут ексцес був у нас. Один нах*ярився, давай по нас довбати з автомата. Гранатами закидати", – поділився окупант.

Як згадує росіянин під час розмови з братом, після стрілянини неадекватний окупант почав повзати.

"Командир переламав його нах*й. Я до стінки притиснувся, щоб не в'*бало. Гранату б закинув, п*зда б нам усім була. Тут взагалі п*зда... Тут у всіх зуби з корінням випадають", – розповів окупант.

"Дружній вогонь" в армії РФ

Нещодавно стало відомо, що у місті-фортеці Бахмут Донецької області російські загарбники інколи обстрілюють позиції своїж же "товаришів". Згодом з'явилося відео, на якому російський танк розстрілює свої ж позиції.

Нерідко стаються "побутові перестрілки" між окупантами. Як повідомляв полковник Олександр Мотузяник, такі перестрілки та "дружній вогонь" між росіянами допомагають нищити армію РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: