З'явилося відео з посадки окупантів під Авдіївкою / фото Facebook/ Генштаб ЗСУ

Російські окупанти показали масштаби бойових дій на Авдіївському напрямку. Посадки під містом знищені вщент, з дерев навколо залишилися лише стовбури.

Відео з-під Авдіївки зняв один з окупантів. Голос за кадром каже, що росіяни намагаються штурмувати українські позиції з цієї посадки вже восьму добу підряд. 

Навколо лежать трупи загарбників, яких не евакуйовують для поховання. Окупант також показав пусті бліндажі, у яких вже нема кому воювати. 

"За ці дні стільки хлопців полягло", - каже голос за кадром.

В діалозі з іншим окупантом автор відео зазначає, що на позиціях нема не те що їжі, а навіть води.

Бої за Авдіївку - останні новини

Як повідомляв УНІАН, російські війська мають просування у районі Авдіївки та ведуть наступ в районі Старомайорського на Донеччині.

За даними ISW, окупанти штурмують Авдіївку з шести напрямків. Попри складні погодні умови, як російські, так і українські війська продовжують наземні атаки по всій території України, хоча й дещо повільнішими темпами через сніг і погану видимість.

Згідно з геолокованими кадрами, на які посилаються аналітики, окупанти дещо просунулися на північний захід від Красногорівки в 7 км від Авдіївки і в східній частині промислової зони на південно-східній околиці міста.

Вас також можуть зацікавити новини: