Гідрокостюм Gravity використовує чотири реактивні двигуни / скріншот з відео

Королівські морські піхотинці у Великій Британії випробували реактивні ранці з 1000-сильним двигуном.

Про це повідомляє The Byte.

Так званий "джетпак" розробила компанія Gravity Industries, що була заснована резервістом морської піхоти Річардом Браунінгом. Перевірка новинки відбулася на морі, для неї задіяли човни і корабель.

На записі видно, як морські піхотинці підпливають до корабля на моторному човні, після чого один з них використовує костюм з реактивним двигуном, щоб приземлитися на його палубу. Він піднімається в небо і швидко досягає верхньої палуби найближчого судна.

Після цього морський піхотинець скидає вниз з корабля мотузяну драбину, по якій успішно піднімаються бійці з його групи.

Гідрокостюм Gravity використовує чотири реактивних двигуни, встановлених на руці і на спині, для створення тяги понад 1000 кінських сил. Завдяки дизайну, його власник може регулювати свою швидкість і траєкторію, змінюючи положення рук.

Відзначається, що застосування подібних пристроїв в майбутньому стане звичною частиною бойових дій. Однак перед тим, як передавати прототипи військовим, їх випробовують співробітники Gravity Industries.

Вас також можуть зацікавити новини: