Ракета не була знищена, але рашисти тиражували "переможне" відео / фото armyinform.com.ua

Російські пропагандисти вчора раділи: вони тиражували відео, на якому нібито зафіксовано знищення ракети Storm Shadow. Але, як зазначив у своєму Телеграм-каналі військовий експерт Олександр Коваленко, про жодне знищення тут говорити не доводиться.

Експерт показав відео рідкісної бойової роботи ЗРПК "Панцир-С1". "Публікували із заголовками "знищення ракети Storm Shadow"... Але є нюанс. Ракета Storm Shadow не була знищена", - наголосив Коваленко.

Він зазначив, що на записі дійсно видно "захоплення" цілі - Storm Shadow, але потім ракета починає пікірувати й успішно вражає свою ціль. "Це яскравий приклад того, як системи Storm Shadow роблять з неї літаючий РЕБ, протидії якому у російської армії немає", - заявив військовий експерт.

Тобто пропагандисти спробували виставити "ура-перемогу" з провального відео. І ще раз вказали на неповноцінність своїх ЗРПК "Панцир-С1", дефектність яких підтвердилася в Сирії та Лівії, а в Україні досягла апогею.

Як окупанти знищили муляж танка Leopard 2

Раніше український військовий і журналіст Олександр Афанасьєв показав відео зі знищеним окупантами дерев'яним муляжем танка Leopard 2, який, ймовірно, ЗСУ використовували як приманку.

На кадрах Афанасьєв не міг стримати сміху й назвав окупантів недалекими. Також боєць не виключає, що це відео знищення "танка" в РФ покажуть як чергову перемогу. 

Вас також можуть зацікавити новини: