За словами Елліотта Абрамса, каменем спотикання стало питання про те, "хто є президентом Венесуели" / фото: Eneas De Troya, flickr.com

Представники Росії та США не знайшли точки дотику з питання врегулювання політичної кризи у Венесуелі.

Про це заявили представники обох країн у вівторок, 19 березня, після переговорів у Римі, на яких зустрілися спецпосланець адміністрації Трампа з Венесуели Елліот Абрамс і заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, передає Reuters.

Читайте такожПолітична криза у Венесуелі: Мадуро вирішив відправити у відставку всіх міністрів (відео)

Відео дня

"Ми не прийшли до згоди, але переговори були позитивними в тому сенсі, що кожна зі сторін краще зрозуміла погляди іншої сторони", - сказав Абрамс.

Він також назвав "цілком правдоподібною" нову зустріч, але дату не назвав. За словами Абрамса, каменем спотикання стало питання про те, "хто є президентом Венесуели".

У свою чергу, в розмові з російськими ЗМІ, Рябков наголосив на необхідності діалогу з США, але застеріг Вашингтон від військової інтервенції у Венесуелу.

Як повідомляв УНІАН, Адміністрація США ввела нові санкції проти режиму глави Венесуели Ніколаса Мадуро.

Раніше США ввели санкції відносно нафтового сектора Венесуели, зокрема, державної нафтової компанії PDVSA, а також проти російського "Єврофінанс Моснарбанка" за підтримки режиму Ніколаса Мадуро.