Старт продажу квитків на нових "Месників" спровокував ажіотаж у Північній Америці / Скріншот - Youtube, трейлер - Месники 4: Фінал

У США та Канаді шанувальники кіновсесвіту Marvel обвалили сайти кінотеатрів після старту ранніх продажів квитків на картину «Месники: Фінал».

Читайте такожАнджеліна Джолі приєднається до кіновсесвіту Marvel

Як повідомляє DTF, інтернет-ресурси не витримали небувалого напливу користувачів. Так, головна сторінка мережі AMC навіть через півтори години після виходу ролика продовжувала працювати зі збоями. Подібна ситуація виникла й у квиткового оператора Fandango.

Відео дня

Чимало користувачів скаржилися, що їм доводиться стояти в цифрових чергах від 30 хвилин до години, оскільки сервери квиткових операторів не встигали обробляти всі запити.

Надалі в Fandango повідомили, що нові «Месники» поставили абсолютний історичний рекорд з продажу квитків за першу годину.

Нагадаємо, в мережі сьогодні з'явився черговий трейлер фільму «Месники: Фінал», в якому показали повернення Таноса, головного антагоніста попередньої частини «Месники: Війна нескінченності».