Обвал будинку стався у ніч на 28 серпня / Фото УНІАН

Польща готова допомогти постраждалим у результаті обвалу частини будинку у Дрогобичі Львівської області.

Про це йдеться у листі посла Польщі в Україні Бартоша Ціхоцкі голові Львівської ОДА Маркіяну Мальському та меру Дрогобича Тарасу Кучмі, передає посольство Польщі в Україні у Facebook.

Читайте такожНа Львівщині оголосили дводенну жалобу за загиблими під час обвалу будинку у Дрогобичі

Відео дня

"Я глибоко зворушений повідомленням про трагедію, що сталася в м. Дрогобич - обвал у чотириповерховому житловому будинку, внаслідок якого загинули 8 людей, зокрема 5-річний хлопчик. Прагну висловити почуття щирого жалю і співчуття родинам жертв, а постраждалим побажати якнайшвидшого одужання. Прошу прийняти запевнення в тому, що ми готові надати підтримку особам, які втратили дах над головою", - йдеться у листі.

Як повідомляв УНІАН, у ніч на 28 серпня стався обвал у чотириповерховому житловому будинку у м. Дрогобич Львівської області. З-під уламків дістали тіла вісьмох загиблих. Спочатку у ДСНС заявили, що обвал стався внаслідок вибуху газу, згодом цю версію назвали малоймовірною. У компанії "Львівгаз" також заперечили, що вибух газу міг бути причиною обвалу багатоповерхівки.

Президент України Володимир Зеленський після трагедії у Дрогобичі заявив про необхідність провести аудит всіх житлових будинків у країні.