Поліція поки не може назвати імена усіх жертв / Скріншот

У поліції британського графства Ессекс підтвердили, що 39 осіб, у жовтні знайдених мертвими у вантажівці, є громадянами В'єтнаму.

Як повідомляється на сайті поліції, правоохоронці продовжують співпрацю із судмедекспертами для ідентифікації жертв.

Читайте такожПоступово замерзали, а криків ніхто не чув: з’явилися моторошні подробиці 39 смертей у вантажівці (відео)

Відео дня

"Ми вважаємо, що жертвами є громадяни В'єтнаму, і ми контактуємо з урядом В'єтнаму. Ми безпосередньо зв'язалися з кількома сім'ями у В'єтнамі та Великій Британії, і вважаємо, що знайшли сім’ї деяких жертв, подорож яких закінчилася трагедією на нашій землі", - йдеться в повідомленні.

У відомстві підкреслили, що наразі не можуть оголосити імені жодної жертви, та продовжують співпрацювати з в'єтнамським урядом.

Ессекські правоохоронці закликали всіх, хто володіє будь-якою інформацією про жертв, негайно їм повідомляти, та зазначили, що для цього організовано гарячі лінії, на яких, зокрема, працюють перекладачі з в'єтнамської.

Як повідомляв УНІАН, 23 жовтня британська поліція повідомила, що вантажівка з 39 тілами, виявленими у графстві Ессекс, в’їхала у Велику Британію із Зебрюгге (Бельгія) через порт Пурфліт.

На місце прибули співробітники екстрених служб, які оголосили про смерть 38 дорослих та одного підлітка, які перебували у контейнері вантажівки.

27 жовтня 25-річному жителю Північної Ірландії Морісу Робінсону, що був за кермом вантажівки, висунули звинувачення у ненавмисному вбивстві 39 осіб. Чоловіка арештували.

Всього за підозрою в причетності до інциденту було затримано п'ятьох осіб.