Дональд Трамп / REUTERS

Президент США Дональд Трамп назвав "сміхотворними" офіційні звинувачення, проект яких був оприлюднений сьогодні в Палаті представників.

Читайте такожУ Палаті представників США висунули офіційне звинувачення Трампу

Як повідомляє "Європейська правда", про це Трамп написав у Twitter.

Відео дня

"Надлер (Джеррольд Надлер - голова комітету з питань судової Палати представників влади. - Ред.) тільки що сказав, що я "тиснув на Україну, щоб втручатися у наші вибори 2020 року". Смішно, і він знає, що це неправда. І президент, і міністр закордонних справ України багато разів говорили, що "ТИСКУ НЕ БУЛО". Надлер і демократи це знають, але відмовляються визнавати!" - написав Трамп.

Він також розкритикував главу комітету з питань розвідки Адама Шиффа, назвавши його "абсолютно корумпованим політиком, який зробив жахливу і шахрайську заяву".

"Його зловили на цьому, він дуже зніяковів, але з ним нічого не трапилося після здійснення цього шахрайства. Зрештою, за це доведеться відповісти!" - написав Трамп.

Раніше УНІАН повідомляв, що в США ведеться розслідування про можливість імпічменту Трампа через звинувачення в тиску на президента України Володимира Зеленського з метою завдати шкоди своєму політичному опоненту Джо Байдену.