REUTERS

Як підкреслюється в заяві Держдепартаменту США, жертвами стали, в основному мирні жителі, повідомляє Російська служба BBC.

Вашингтон закликав учасників конфлікту в Сирії не допускати загибелі мирних жителів і прийняти термінові заходи для забезпечення жителів гуманітарною допомогою.

Читайте такожМеркель пропонує заборонити авіабомбардування Сирії

Відео дня

Нові авіаудари по Алеппо і цивільних об'єктів змушують сумніватися у намір і здатність Росії покласти край кровопролиттю в Сирії, йдеться в заяві американського зовнішньополітичного відомства.

Раніше повідомлялося, що три лікарні в містах на півночі Сирії, що знаходяться під контролем повстанців, піддалися авіаударам, в результаті яких загинули понад 10 осіб.

Читайте такожПорошенко: На карті світу немає такої точки, яка була б недосяжною для хворобливих геополітичних амбіцій РФ

Хто саме завдав удари з повітря, достеменно не відомо. Представники неурядової організації "Лікарі без кордонів" і турецька влада заявляє, що за обстрілом стоїть російська авіація або ВПС сирійських урядових сил.

Посол Сирії в Росії Ріяд Хаддад в понеділок в ефірі телеканалу "Росія 24" сказав, що лікарні в сирійській провінції Ідліб зруйнувала американська авіація.