REUTERS

Про це УНІАН повідомили у Слідчому комітеті Росії.

"Відпрацьовуються різні версії того, що сталося, серед яких - помилка у діях екіпажу літака, технічна несправність борту, складні метеоумови та інші фактори. Розслідування кримінальної справи триває", - йдеться в повідомленні.

Слідчі-криміналісти Головного слідчого управління СК Росії продовжують роботу на місці катастрофи літака, що виконував рейс 981 "Дубай-Ростов".

Відео дня

Читайте такожЛітак "Аерофлоту" тричі намагався сісти в аеропорту Ростова до падіння Boeing

Раніше повідомлялося, що слідчі почали вилучати льотну документацію і вивчати дії оперативних служб аеропорту, а також встановлювати контакти з авіакомпанією FlyDubai, представники якої найближчим часом прибудуть до Ростова-на-Дону.

Як повідомляв УНІАН, літак Boeing 738 авіакомпанії FlyDubai, який прямував з найбільшого міста Об'єднаних Арабських Еміратів Дубаю, розбився під час заходу на посадку в аеропорту Ростова-на-Дону. За попередніми даними, які наводить авіакомпанія FlyDubai, на борту перебували 55 пасажирів і сім членів екіпажу.

За даними Генерального консульства України у Ростові-на-Дону, в результаті катастрофи літака авіакомпанії FlyDubai загинули вісім громадян України.