Володимир Путін / REUTERS

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це він сказав на зустрічі з активом Загальноросійського народного фронту.

«Щоправда, з'явилися можливості відпочивати в Криму, хоча там дуже багато потрібно зробити для розвитку цього, туристичного кластера, щоби хоча б піднятися до рівня Радянського Союзу. Зараз це набагато нижче, ніж було в Радянському Союзі», - сказав Путін.

Читайте такожУ Росії назвали підсумкову вартість моста в окупований Крим

Відео дня

Він заявив, що внутрішній туризм істотно виріс у Росії більшою мірою через курсову різницю. «Це стало пов'язано з тим, що за кордон стало дорожче їздити», - зазначив Путін.

Водночас, на думку Путіна, у РФ з'явився "туристичний кластер світового рівня" в Сочі.

Як повідомляв УНІАН, президент Росії заявляв про намір організувати морське сполучення між Сочі і окупованим Кримом. За словами Путіна, воно мало бути відкрито під час туристичного сезону, а також закликав організувати авіаційне сполучення, яке могло б привабити туристів.

Водночас, згідно із опитуваннями, російські туристи відмовилися вважати окупований Крим гідною заміною Туреччині і Єгипту. Майже 60 % російських мандрівників не вважають курорти окупованого Криму гідною заміною відпочинку у Туреччині та Єгипті.