Дональд Трамп / REUTERS

Президент США Дональд Трамп у відповідь на критику своїх розумових здібностей і темпераменту назвав себе "дуже стабільним генієм".

Про це Трамп написав у Twitter 6 січня, говорячи про книгу Майкла Вулффа.

Трамп назвав автора книги "повним невдахою, який писав оповідання, щоб продати цю дійсно дурну і неправдиву книгу".

Відео дня

Президент США написав, що після того, як було "доведено, що російська змова була тотальним обманом для американської громадськості", його критики почали "кричати про психічну стабільність та інтелект".

Читайте такожТіллерсон заявив, що ніколи не сумнівався в психічному здоров'ї Трампа

Як заявив Трамп, протягом усього життя його "найбільшими активами були душевний спокій і розум".

"Я пройшов шлях від дуже успішного бізнесмена до ключової зірки на ТБ і президента Сполучених Штатів (з першої спроби). Думаю, це говорить про те, що я не розумний, а геній, дуже стабільний геній!", - заявив Трамп.

Він додав, що Хілларі Клінтон також "старанно грала на цих картах, але погоріла".

Як повідомляв УНІАН, в Сполучених Штатах опублікували книгу журналіста Майкла Вулффа "Вогонь та лють: у Білому домі Дональда Трампа". Вона відразу стала лідером продажів офлайн та онлайн-книгарень.

Вулфф описує, як Трамп не планував бути президентом США, його інтимне життя та відсутність у нього відповідних знань та інтересу до посади очільника Білого дому.

У книзі розповідається, як друзі і члени сім’ї Трампа його критикували. Автор публікації розповідає, як медіамагнат Руперт Мердок назвав президента США "*** ідіотом" після того, як закінчив з ним телефонну розмову. Водночас сам Трамп заперечує інформацію, подану у книжці.