Кім Чен Ин / REUTERS

Колишній шеф-кухар лідера Північної Кореї Кім Чен Ина Кендзі Фудзімото розповів про улюблені страви політика, які змусили його розтовстіти до 127 кг.

Про це повідомляє Mirror.

Читайте такожСпецслужби десятки разів попереджали Трампа про небезпеку коронавірусу - ЗМІ

Відео дня

У 2015 році Кім Чен Ин за вечір міг випити дві пляшки шампанського «Cristal» по 175 фунтів стерлінгів кожна і з’їсти дорогий стейк із яловичини преміальної якості з сиром Емменталь.

Також північнокорейський лідер не відмовляв собі у висококалорійних стравах, зокрема фуа-гра і яловичині Ваг’ю. За словами кухаря, Кім Чен Ин також був прихильником делікатесного супу з акулячих плавників.

Нагадаємо, за останню добу медіа з посиланням на різні джерела повідомляють про смерть лідера Північної Кореї Кім Чен Ина після операції на серці.

Керівник Корейської асоціації дружби, дипломат Алехандро Као де-Бенос запевнив видання Bloomberg, що інформація про смерть Кім Чен Ина не відповідає дійсності.