У Росії пролунали вибухи / скріншот

Речник Командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат в ефірі телемарафону прокоментував атаку дронів у Московській області РФ сьогодні вранці 30 травня, зокрема, в районі Рубльовки. За його словами, таких проблем в РФ буде дедалі більше.

"Читав, бачив, порадувався, але більш нічого не можу сказати, що там відбулося у Росії.  Це їх внутрішні проблеми і в них таких проблем буде дедалі більше. Їм такі проблеми буде створювати і легіон "Свободи Росії", який вже у Бєлгородській та інших областях хоче скинути кривавий режим Путіна, щоб Росія була вільною нарешті державо. І легіон "Республіки Ічкерія" вже набирає обертів. І сподіваюся, що інша Росія повстане проти тиранії", - наголосив Ігнат.

На запитання журналістів чи варто жителям елітної московської Рубльовки купувати приватні системи ППО замість дорогих елітних авто та віл, Ігнат зазначив, що їм ніхто не продасть.

Відео дня

"Я думаю, що в них вистачить коштів будь-які засоби купити. Тут головне, щоб хтось продав. Українці готові були будь-які гроші скидати, щоб купити винищувачі F-16, але ж ніхто не продавав. Але тепер є рішення і тепер будемо мати і ці літаки. А жителям Рубльовки треба якісь рішення приймати як їм далі жити в такій країні", - зазначив речник Командування Повітряних сил Збройних сил України.

"Бововна" у Московській області - що відомо

Як раніше повідомляв УНІАН, 30 травня в Москві і в Підмосков'ї пролунали вибухи. У Міноборони РФ заявили, що столицю атакували вісім дронів, але всі вони нібито були збиті

Міноборони РФ звинуватило у нападі Україну. У свою чергу радник голови ОПУ Михайло Подоляк оригінально прокоментував інцидент у російській столиці, але спростував пряму причетність Києва до атаки.

Пізніше ЗМІ писали, що дрони, які атакували Москву і Підмосков'ї Російської Федерації, "впали" в цікавих місцях. В епіцентрі атаки опинилися маєтки путінської еліти.

Вас також можуть зацікавити новини: