ЗМІ назвали "непрості" місця атаки дронів по Підмосков'ю / скріншот

Дрони, які атакували Москву і Підмосков'ї Російської Федерації, "впали" в цікавих місцях. В епіцентрі атаки опинилися Маєтки путінської еліти.

Зв інформацією російських Telegram-каналів, один з дронів впав в селищі Іллінське - в 3 кілометрах від резиденції російського диктатора Володимира Путіна в Ново-Огарьово.

Крім того, ще один БПЛА знайшли в селищі Знаменське, де знаходиться маєток у путінського друга Геннадія Тимченка, а по сусідству - резиденція прем'єра Михайла Мішустіна "Горки-9" і будинок колишнього зятя Кирила Шамалова. При цьому поруч живуть батько губернатора Підмосков'я, сенатор Юрій Воробйов і міністр оборони Сергій Шойгу.

Відео дня

Також одну з" пташок "виявив поруч з селом Жуківка в КП" Іллінське поле", де один навпроти одного розташовані особняки найближчих друзів Путіна - братів Аркадія і Бориса Ротенбергів, а по сусідству будинок коханки глави Міноборони РФ Олени Шебунової. У селищі "Ландшафт" знаходиться будинок колишнього Голови Уряду Росії Сергія Кирієнка. У Барвисі ж особняк колишнього заступника Голови Уряду РФ Ігоря Сечіна, а недалеко "дача" глави Росгвардіі Віктор Золотов.

Крім цього, в Архангельському знаходиться Будинок глави Конституційного Суду РФ Валерія Зорькіна. Це саме за допомогою карт намагався довести, що України не існувало. А ось в Розбратах живе коханка глави ВТБ Наіля Аскер-Заде, заступник Міністра оборони Руслан Цаліков, теща гендиректора держкорпорації "Ростех" Сергія Чемезова - Людмила Рукавишнікова. Ще один дрон прямував до селища Власиха, де розташований центральний командний пункт Ракетних військ стратегічного призначення.

false

Варто відзначити, що російські ЗМІ не робили акцент на атаці дронів на столицю РФ і Московську область.

У свою чергу informnapalm пише, що безпілотники, які атакували Москву, китайського виробництва і прилетіли зі східної частини Московської області.

Атака дронів на Москву - що відомо

30 травня в Москві і в Підмосков'ї пролунали вибухи. У Міноборони РФ заявили, що столицю атакували вісім дронів, але всі вони нібито були збиті. При цьому з'явилася іформація про потрапляння БПЛА в житлові будинки.

У Кремлі відразу ж звинуватили Україну в нападі. У свою чергу радник голови ОПУ Михайло Подоляк оригінально прокоментував інцидент у російській стлиці, але відкинув пряму причетність Києва до атаки.

Вас також можуть зацікавити новини: