Влада країни вважає, що вигляд китайських поп-зірок не може спонукати молодь бути більш мужньою \ фото ua.depositphotos.com

Китайська влада заборонила місцевим телеканалам показувати чоловіків з жіночною зовнішністю.

Телекомпанії тепер повинні будуть покласти край показам чоловіків-ніженок. Канали зобов'язані уникати просування "вульгарних інтернет-знаменитостей", а також схиляння перед багатством і славою. Замість цього буде заохочуватися зображення "чудової китайської традиційної культури, революційної культури і просунутої культури соціалізму".

Влада країни вважає, що вигляд китайських поп-зірок, який вони перейняли у південнокорейських і японських виконавців і акторів, не може спонукати китайську молодь бути більш мужньою.

Відео дня

Читайте такожУ китайському парку дикої природи поцілунок панд потрапив на відео

Також в Китаї нещодавно заборонили громадянам молодше 18 років грати в онлайн-ігри понад три години на тиждень з повною забороною ігор в будні. На думку влади, це теж сприяє нездоровій захопленості знаменитостями.

Більш того, в країні посилили контроль над самими знаменитостями. Телеканали тепер не можуть показувати зірок, які "порушують громадський порядок", передає ТСН з посиланням на Associated Press.

Вас також можуть зацікавити новини