Німці знову почали скуповувати туалетний папір \ pixabay.com

У Німеччині знову зростають продажі туалетного паперу та дезінфікуючих засобів на тлі боротьби з другою хвилею пандемії коронавірусу. 

Читайте такожМеркель заскочили в супермаркеті з вином, солінням і туалетним папером (фото)Про це повідомило статистичне відомство країни, пише "Європейська правда".

Минулого тижня продажі туалетного паперу зросли на 89,9% порівняно з докризовим рівнем. Дезінфікуючих засобів - на 72,5%, мила - на 62,3%, йдеться у заяві. 

Відео дня

Дані, опубліковані в квітні, показали, що запас товарів першої необхідності напередодні очікуваних карантинних заходів, призвів до значно вищого, ніж очікувалось, зростання роздрібних продажів у Німеччині. 

Сьогодні у Німеччині вперше зафіксовано понад 11 тис. нових інфікованих за добу. Це приблизно на 3 тис. більше, ніж останній рекордний показник, зареєстрований у суботу 17 жовтня - 7830. 

На вихідних канцлер Німеччини Ангела Меркель у терміновому зверненні закликала німецьких громадян залишатися вдома, скоротити свої контакти та утриматися від поїздок. 

Новини по темі