За словами викладачів, особливо добре на природі йдуть історія та географія / Скріншот

В італійському містечку Васто Маріна дітям відвели 10 кілометрів пляжу під шкільні уроки.

Про це повідомляє ТСН.

Читайте такожОсвіта на карантині: як навчатимуться школярі в різних зонах після канікул (відео)Через пандемію та не сезон для відпочивальників місцеві чиновники та підприємці прямо на пісок поставили парти, стільці та парасолі від сонця.

Півтори сотні школярів із шести класів разом із вчителями привозять на муніципальних автобусах. І проводять всі уроки на пляжі.

За словами викладачів, особливо добре на природі йдуть історія та географія. Такий вид навчання планують продовжувати стільки, скільки дозволить погода.

Ситуація з коронавірусом в Італії

  • Італія була першою країною в Європі, яка постраждала від коронавірусу. За кількістю смертей інфікованих вона знаходиться на другому місці серед європейських країн після Великої Британії.
  • У країні з 18 жовтня посилено карантин у зв'язку зі зростанням захворюваності на коронавірус. Обмеження торкнулися, в тому числі ресторанів і кафе.
  • В цей час італійська мафія робить все можливе, щоб не дозволити коронавірусу нашкодити її "бізнесу". Злочинці навіть організовують насильницькі протести проти карантину.