Легіон зайшов до Бєлгородської області РФ / скріншот

Добровольці легіону "Свобода Росії" не стомлюються показувати результати своєї роботи у боротьбі з путінським режимом та його військовими у Бєлгородській області.

Так, цього разу у своєму Телеграм-каналі вони показали, як "викурюють" окупантів у посадках. "Ворожа піхота та техніка ховається у посадках, думаючи, що ми їх там не знайдемо. Але ми знайдемо", - наголосили воїни.

Також вони закликали окупантів здаватися, якщо ті хочуть зберегти своє життя. "Продовжуємо знищувати ворога. Росія буде вільною!" - додали бійці легіону.

Бої в Бєлгородській області РФ

Напередодні стало відомо, що легіон "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус" (РДК) ведуть бої на кордоні України та РФ, зокрема в Шебекіно. Звідти вже оголосили евакуацію дітей, щоправда, платну.

3 червня легіон "Свобода Росії" показав нове відео обстрілів російською армією Бєлгородської області і запропонував місцевим жителям евакуацію в Україну.

Того ж дня у РДК заявили, що російська армія не контролює Шебекіно.

Видання WP повідомляло, що бійці "Російського добровольчого корпусу" під час свого минулого рейду в Бєлгородську область Росії використовували зброю, яка могла бути передана Україні союзниками.

Своєю чергою, засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин анонсував захід своїх найманців на територію Бєлгородської області заради "порятунку" етнічних українців.

Вас також можуть зацікавити новини: