Менеджер визнав свою помилку / Скріншот

У Франції менеджер одного з паризьких ресторанів вигнав українок із закладу зі словами"Vive Путін". Але пізніше поплатився не тільки він, а й заклад.

Відео опублікував віце-президент Союзу українців у Франції Володимир Когутяк у своєму Twitter.

Інцидент стався у ресторані Le Cosy Montparnasse. Шанувальник російського "фюрера" випровадив двох українок за двері й кілька разів повторив згадану фразу вище. При цьому він аплодував сам собі.

Але, як часто буває в подібних випадках, покаяння не змусило себе довго чекати. Так, рейтинг закладу обвалили до позначки в 2,3 в Google-відгуках. Ресторан отримав десятки тисяч негативних коментарів.

Менеджер вигнав двох українок з ресторану в Парижі зі словами 'Vive Путін' (відео)

А коли ще один відвідувач, судячи з усього, українець, навідався в Le Cosy Montparnasse, менеджер визнав свою помилку і сказав відому на весь світ фразу "Путін х*йло".

На ситуацію відреагував і заступник мера французької столиці Жан-Люк Ромеро-Мішель. Він у Twitter написав, що те, що трапилося в ресторані, – це "абсолютно неприпустимо і ганебно". Він висловив свою підтримку всій українській спільноті в Парижі.

Менеджер вигнав двох українок з ресторану в Парижі зі словами 'Vive Путін' (відео)

Образи українців за кордоном після початку повномасштабної війни

Не секрет, що за кордоном перебувають як росіяни, які ненавидять українців, так і шанувальники путінського режиму. Тому відео з образами громадян України в країнах світу часто "спливають" в мережі.

Так, росіянина позбавили постійної посвідки на проживання в Естонії за образу українських біженок на пляжі у Талліні.

У вересні 2022-го російськомовна жінка в літаку Відень-Валенсія вдарила дитину з України, яка сиділа на сидінні за нею.

Напередодні, в серпні, в Бад-Вісзее (Німеччина) агресивна росіянка на дитячому майданчику накинулася на українців. Жінка без причини лаяла дворічного хлопчика і його маму, супроводжуючи свою істерику погрозами і звинуваченнями.

Вас також можуть зацікавити новини: