Білгородський аеропорт атакував безпілотник з вибуховим пристроєм, з'ясували журналісти / фото соцмережі

У понеділок, 10 квітня, у російському місті Бєлгород на огорожу аеропорту ім. Шухова впав безпілотник з бомбою, ніхто не постраждав.

Інцидент стався о 16:30, пошкоджено сам паркан і кабель сигналізації, повідомляє в Telegram ASTRA - проект незалежних російських журналістів, які в РФ зазнали переслідувань чи зіткнулися з цензурою. "...безпілотник літакового типу з вибуховим пристроєм впав на паркан... аеропорту...", - наголошується у повідомленні.

За відомостями Telegram-каналу Baza, білгородський аеропорт не працює. "Безпілотник з бомбою атакував аеропорт Бєлгорода. Він врізався у паркан... Жертв і постраждалих немає, аеропорт зараз не працює", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Ситуація в Бєлгородській області під час війни РФ проти України - сьогодні це варто знати

Після повномасштабного вторгнення росіян на українську землю на території Бєлгородської області не раз вибухали і горіли важливі об'єкти. Зокрема, була серйозна пожежа на нафтобазі.

Місцева влада розповідала про збиті ракети. Варто зазначити, що вороги не раз запускали з Бєлгородської області ракети по наших мирних населених пунктах.

Наприкінці березня льотчик-інструктор, полковник Збройних сил України в запасі Роман Світан попереджав, що Бєлгородській області загрожують удари з боку нашої армії. Примітно, що жителям регіону вже пояснили, що робити під час евакуації.

Вас також можуть зацікавити новини: